Daily Archives: 26 Qershor, 2020

Anulohen zgjedhjet parlamentare  në 13 vendvotime në Sanxhak,  janë në pyetje më  se 10,000 vota

skupstina-izbori-2020-REZULTATI-11

 

 

Komisioni  Zgjedhor i Republikës së Serbisë  anuloi zgjedhjet parlamentare në 13 vendvotime në Sanxhak, katër në Novi Pazar dhe nga  tre në Prijepolje, Sjenica dhe Tutin. Bëhet fjalë për më shumë se dhjetë mijë vota, dhe zgjedhjet u anuluan sepse kishte më shumë fletë votimi sesa qytetarët të regjistruar me të drejtë vote.