Daily Archives: 28 Qershor, 2020

Nëndega e LDK-së, në Bavarinë e Epërme përmbylli me sukses nëntë mujorin e san të punës

ldk gjermani

Kurora e lavdisë së LDK-s në mergatë, Nëndega në Bavarinë e Epërme, po vazhdon të rri zgjuar për popull e atdhe, si dhe për anëtarësinë e saj të respektuar. Edhe pse në rrethana të gjendjës së jashtëzakonshme pandemie, si dhe karshi pengesave të shumta të shkaktuara nga dashakqinjë, kundërshtarë të Nëndegës sonë, anëtarë të të njëjtës parti-LDK-s, kjo Nëndegë për asnjë moment nuk u ndal së vepruari, duke përmbyllur me sukses këtë nëntë mujor. Krahas shqetësimit për situatën e rëndë politike në Kosovë dhe në vetë partinë e LDK-s, Kryesinë e kësaj Nëndege po e shqetëson edhe rritja e numrit të rasteve për ndihmë humanitare.

N. Pazar: Ushtria pran spitaleve, gjendja alarmante

Pazar

 

Ushtria po vendos tenda para spitalit, informacione për viktimat e reja po qarkullojnë në rrjetet sociale, të cilat askush nuk e ka konfirmuar zyrtarisht, flitet për stërmbushjen e dhomave të spitalit. Kështu duket dita e tretë e situatës emergjente në Novi Pazar, e cila u shpall për shkak të rritjes së papritur të numrit të personave të infektuar me koronavirus.