Daily Archives: 12 Septembar, 2020

DY BASHKATDHETARË NGA ZVICRA NDIHMOJNË SHKOLLËN NË DACAJ TË ROZHAJËS

shkolla-ne-dacaj

Maxhun Smajli

D-Pilsting, 11 shtator 2020 – Në kohët e sotme, ku me një ritëm të shpejtë, ndryshimet po janë të mëdha, duket qartë se populli dhe interesat e tyre janë harruar nga dy shtetet tona amë; Shqipëria dhe Kosova. E, në anën tjetër tek populli po vërehet nevoja për përkujdesje nga kushdo.