Daily Archives: 29 Nëntor, 2020

Homazhe te shtatorja e Rugovës dhe varrit të komandantit Adem Jashari

Screenshot (922)

Sipas traditës, Ismet Azizi kryetar dhe Ali Daci nënkryetar, kësaj radhe  në pamundësi të ardhjes  së aktivistëve të tjerë nga Sanxhaku  për nderë të 28 nëntorit ditës së flamurit bënë homazh pran varrit të komandantit legjendar Adem Jasharit në Prekaz, dhe pran  pran shtatores së presidentit Ibrahim Rugova në Prishtinë.

prekaz128032650_10217674972256287_5459738411612765006_n