Monthly Archives: Janar 2022

Me rastin e 77 vjetorit të  ekzekutimi i Aqif Blytës dhe Ahmet Dacit 

Aqif Ef me Bashkshorten

“Unë do të kthehem në Pazarin e Ri, le të bëhet si të bëhet!” “Mos Aqif, do të vrasin komunistët!” – i kishte thënë Biko; “Nëse jam fajtor, le të më vrasin, unë nuk ndihem fajtor, as para Zotit, as para popullit!”