Delegacioni nga Sanxhaku  vizitoi  Prekazin(video)

DSCF0161

 

 

Delegacioni nga Sanxhaku, me në krye Sekretarin gjeneral të Këshillit Kombëtar Boshnjak, Ahmedin Shkrijel, i shoqëruar nga udhëheqësit  organizatës “ Kosova për Sanxhakun “, kanë vizituar Prekazin, me ç’rast ata kanë bërë homazh tek varri i komandantit legjendar Adem Jashari dhe kanë vizituar kullën e Jasharajve, në të cilën ishin vra nga policia kriminale serbe anëtarët e familjes së Shaban Jasharit.DSCF0041

Sekretari gjeneral i KKB Shkrijeli me këtë rast e ka vlerësua lartë kontributin e familjes Jashari për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës. Ai ka thënë se duke vizituar Prekazin e Adem Jasharit, njerëzit frymëzohen për të dhënë kontributin e tyre për të mirën e gjithë njerëzimit. Shpresoj se edhe ne boshnjakët e Sanxhakut do të gëzojmë lirinë të cilën tashmë Kosova e ka, falë personaliteteve siç është Adem Jashari

DSCF0109