Bosnja dhe Hercegovina  në  panik! Armatosen ushtarët e  RS, kazerma Kozara riparon tanket, qytetarët   këshillohen që të jenë të kujdesshëm!

kozara

 

 

“Deri më tani, asnjë stacion policor nuk ka reaguar , ndërsa  i vetmi person i cili është prononcuar   për këtë çështje  është nënkryetari i  Republikës  Serbe   Ramiz Salkiç . Ai gjithashtu konfirmoi se serbët po në fshehtësi po armatosen  …

 

“E gjithë kjo është duke u bërë në fshehtësi njësoj si në vitin 1991, kur  është  pushtuar Bosnja dhe Hercegovina, të shqetësuara raportojnë mediat:

 

“Deri më tani, asnjë stacion policie  nuk është përgjigjur, por i vetmi person i cili është prononcuar   për këtë çështje  është nënkryetari i  Republikës  Serbe   Ramiz Salkiç .

 

Ai gjithashtu konfirmoi se serbët janë armatosjen fshehurazi.

screenshoot

dnevno.hr