Digjet depoja e drurëve të shkollës në Dacaj

Dacaj-Ali Daci

 

I mbushur vrerë, mësimdhënësi i shkollës  së vetme shqipe në Krahinën e Rozhajës, Ali Daci nëpërmjet  rrjetiti social facebuk, ndau dhimbjen me miqtë e tij, për djegien e depos së drurëve. Dacaj-Ali Daci

 

Piromanet, keqbërësit dhe armiq e shkollës shqipe i vene zjarrin depos se druve ne oborrin e shkollës shqipe ne Dacaj. Te hënën ne mëngjes nxënësit dhe mësimdhënësit e te vetmes shkolle ne gjuhen shqipe ne Samxhak, Malësi e Rozhajës u gjeten para aktit te kryer. Atyre dikush natën ua kishte djegur depon e drurëve. Turp !

Dacaj