Mësimi i gjuhës shqipe në Serbi po kthehet në trend (VIDEO)

26165771_10204295705709192_3906345613973069083_n-728x430

 

Një studente serbe e albanologjisë ka marrë mijëra klikime në internet në videot e saj ku tregon se si mësohet gjuha shqipe.

Millena Beran është studente e albanologjisë. Me disa miq kanë filluar një projekt për për promovimin e gjuhëve të mos marrëveshjes deri më tani. Beran dhe miqt besojnë në një përdorim të ri të gjuhës. / KultPlus.com