Dr. Sulajman Uglanin, ngushllon Federatën e Futbollit me rastin e vdekjes së F. Vokkrit

minatori-1-780x439-728x430

Me rastin e vdekjes së legjendës së futbollit kosovar Fadil Vokrrit, kryetari i Këshilliot Kombtar Boshnjak, Dr. S. Uglanin, ngushllon Federatën e futbollit, familjen dhe të gjith popullin e Kosovës me rastin e vdekjes së papritshme të legjendës së futbolloit kosovar e më gjerë.

Në telegram ngushllim thuhet:

“Me dhimbje të madhe morëm lajme për mikun tonë të dashur Fadil Vokrri i cili shkoi në Ahiret.

Në emër të Këshillit Kombëtar Boshnjak dhe në emrin tim personal, unë dërgoj ngushëllimet më të thella Shoqatës së Futbollit dhe të gjithë qytetarëve të Kosovës.

Fadili ynë do të kujtohet para së gjithash si një njeri i madh, një sportist kulmor dhe si një punëtor sporti shumë të suksesshëm  i cili ka kontribuar shumë në promovimin e vlerave më të larta njerëzore përmes sportit.

Ne do të kujtojmë Fadil Vokrrin si president i Shoqatës së Futbollit të Kosovës, i cili përmes punës së tij të madhe dhe angazhimit arriti suksesin e të cilit Federata e futbolli  u bë anëtare e FIFA dhe UEFA.

Sot është vështirë për të gjetur fjalët e duhura të ngushëllimi, Ju lutem ngushëllimet tona të sinqerta T’ia shprehni familjes së rahmetli Fadil Vokrrit”.

Sinqerisht,

Kryetari i Këshillit kombëtar Boshnjak

Dr. Sulejman Uglanin