“Kosova për Sanxhakun” Uron Fiter Bajramin!

Logo

Me rastin e Festës së Fitër Bajramit, Kryesia e OJQ “Kosova për Sanxhakun”, ka uruar këtë festë madhështore.

Në mesazhin e urimit thuhet:

Në emër të OJQ-së “Kosovës për Sanxhakun” anëtarësisë sč saj, mbështetësve dhe të gjithë myslimanëve në Sanxhak dhe Kosovë uron Fitër Bajramin!

Dëshirojmë që Fitër Bajramin të gjithëve të na sjellë paqč, gëzim, shëndet,lumturi dhe mirëqenie, dhe së bashku ta festojmë me familjen, të afërmit, fqinjët dhe miqtë.

OJQ “Kosova për Sanxhak”

Kryesia