Sanxhaku falenderon Presidentin Meta  me rastin e pranimit të studentëve |

Meta 2

 

Këshilli Kombëtar Boshnjak i dërgoi një letër Presidentit të Republikës së Shqipërisë lart[mardhësrisë së tij  Ilir Meta  në të cilën shprehen  falenderimet më të sinqerta  për pritjen që ua bëri    studentëve të Sanxhakut, të cilët ishin për një udhëtim studimi në Republikën e Shqipërisë.

Meta

Në letër thuhet:

„Me veprimin  tuaj, keni treguar respekt të madh për të gjithë qytetarët e Sanxhakut, për të cilin ju falënderoj sinqerisht.

Fakti që ju në cilës të   Presidentit të  Republikës së Shqipërisë keni pranuar studentët e Sanxhakut, tek këta të rinjë    do të zhvillohet  ndjenja e vetrrespektit  dhe patriotizmit.

Kemi kënaqësinë t’ju informojmë se të gjithë studentët tanë, pas kthimit nga udhëtimet e tyre, kanë një dëshirë të fortë për të folur për përvojat dhe përshtypjet e tyre pozitive që ka lënë   vizita e tyre  në Republikën e Shqipërisë “.

Pranoni nderimet tonë më të sinçerta. ”