NGUSHLLIME NGA SANXHAKU PËR VIKTIMAT NË SHQIPËRI

hatarname

Me ratsin e tërmetit shkatrrimtar Dr. Jasmina Curiq kryetare e Këshillit Kombëtar Boshnjak  ngushëlln predidentin Meta!

Në telegram ngushllimi thuhet :

hatarname

Shkëlqesia juaj, zoti President,

Me shumë trishtim dhe trishtim, morëm lajme për tërmetin që goditi vendin tuaj herët në mëngjes dhe shkaktoi viktima të mëdha njerëzore dhe shkatërrim material.

Në emër të Këshillit Kombëtar Boshnjak dhe në emrin tim,  ju drejtoj juve ngushëllimet e mia të thella.

Posaçërisht shprehim  keqardhje për numrin e madh të viktimave  dhe të plagosurve   në tërmetin e mbrëmshëm.

Ju lutemi përcjelli familjeve të  viktimat dhe popullit të  Shqipërisë ngushëllimet tonë të sinqerta me  dhimbjet e tyre, dhe të plagosurve me  dëshirat më të  sinqerta për një shërim të shpejtë.

Pranoni  përshëndetjet tona më të larta.

 

KËSHILLI KOMBTAR BOSHNJAK

KRYETRAJA

Dr. Jasmina Curiq