Dr. Uglanin ngushëllon ambasadorin Boҫka!

78658425_436928590567637_840489245440212992_n

Me rastin e tërmetit që goditi Shqipërinë herët në mëngjes, duke vrarë shumë njerëz dhe duke shkaktuar dëme të mëdha në pronë, presidenti i Partisë së Veprimit Demokratik Sandzak dr. Suleiman Ugljanin iu drejtua Hatranam – Deklaratë ngushëllimi për Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Beograd, HE z. Ilir Boҫka, i cili thotë:

 

“Shkëlqesia juaj, z. Boҫka,

 

Me  pikëllim të madh  morëm lajmin për tërmetet që goditën vendin tuaj sot dhe shkaktuan viktima të mëdha njerëzore dhe materiale.

 

Në emër të Partisë së Aksioni Demokratik  të Sanxhakut  dhe në emrin tim, ju drejtoj juve ngushëllimet e mia të thella për numrin e madh të të vdekurve dhe të plagosurve.

 

Ju lutemi përcjelli familjeve tona shprehjet e ngushëllimeve tona të sinqerta, dhe ju urojmë të lënduarëve  shërim të shpejtë.

 

Ju lutemi përcjelli ngushëllimet tona të sinqerta për popullin shqiptar, Presidentin e Republikës, Z. Ilir Meta dhe Qeverinë e Republikës së Shqipërisë.

 

Pranoni respektin tonë. ”

 

Informacija za medije – SOLIDARNOST SA ALBANSKIM NARODOM