Përfaqësuesi Amëzës boshnjake ngushëllon shqiptarët

dzenis

 

Ngushëlloj popullin vëlla shqiptar dhe me dhimbje të thellë   ndaj dhimbjen për  humbjen së jetën  që u të njerëzve   nga tërmeti shkatërrues  në mëngjesin e sotshëm.

Shpreh dëshirën time për   shërim të shpejtë për të gjithë qindra të plagosurit, të cilëve ngushëllim të siqertë, si dhe    familjeve të  viktimave dhe të plagosurve, si dhe për të gjithë qytetarët e pikëlluar dhe të shqetësuar të Durrësit dhe të mbarë  Shqipërisë.  Deklaroj se tragjedia që ka goditur Durrësin dhe Shqipërinë sot është edhe tragjedia jona.

Hatarnama ( ngushëllim)  të veçantë me rastin e tragjedisë së madhe që e ka goditë familjen Abazi nga Gjilani, dy anëtarët e së cilës familja  Isa dhe Shemsiu, humbën jetën.. Allahu i madhërishëm   të gjithë t’i shpërblej me xhenet, ndërsa familjet  me durim.

Vëllezër dhe motra të dashur, paqja dhe shpëtimi qoftë mbi ju. Mendimet tona janë me ju.

 

Allahu ju ruajtë!

Mr. Denis  Shaqiroviq, Kryetar i Asamblesë së Amzës boshnjake të Sanxhakut.