REALITETI I DHIMBSHËM I BASHKËVENDËSVE TË MI !

Plava-1
Jemi dëshmitarë të kohës kur boshnjakët po betohen “Da je vječna Crna Gora”

 

Dhe shtrohet pyetja se çfarë njeriu është ai i cili e braktisë nënën e vet, për ta përqafuar njerkën  e cila e ka ndarë nga nëna ??

Në këtë mënyrë ja që më  malazezë po dalin të jenë boshnjakët  se sa vetë malazezët!!

O JU BASHKËVENDËS, A JENI TË VETEDIJSHËM QË E HUMBËT NËNËN E TË PARËVE TUAJ, PËR TU BËRË BIJTË E KOJSHIKES (BOSNJËS) E CILA NUK JU DESHTI DHE NUK JU PRANOI KURRË,  DHE PO BËHENI  DJEMTË E ASAJ E CILA I LINDI VRASËSIT E BABËGJYSHËRVE TUAJ,  PRA TË MALAZEZVE.

O POPULL PA VETËDIJE KOMBËTARE, ZOTI JU FALTË SE NUK DINI SE ÇKA PO BËNI POR KURRË NUK ËSHTË VONË TI THËRRISNI MENDJES E TË VETËDISOHENI.

XHEVDET VUÇETAJ