Shoqata “Sali Çekaj” në Zvicërr dhe Gjermani nuk kursehen për projekte madhore kombëtare!

Sali çekaj zvicerr

SHHK ” Sali Çekaj” në Zvicërr dhe shoqata kulturore ” Sali Çekaj” në Gjermani në bashkëpunim të ngushtë me  Degën dhe nëndegët e Lidhjes Demokratike të Kosovës në  Gjermani, kanë filluar grumbullimin e mjeteve financiare për ta realizuar projektin madhor, muzeor  ” Veprimtaria atdhetare e heroit Sali Çekaj”.

“Të nderuar bashkatdhetar, ju bëjmë apel që të i bashkangjiteni të gjithë aksionit për grumbullimin e mjeteve finaciare, në realizimin e projektit madhorë, muzeor “VEPRIMTARIA ATDHETARE E HEROIT SALI ÇEKAJ “.

Nismëtarë të këtij projekti është Muzeu Kombëtar i Kosovës, ndërsa financimin do e bëjnë; SHHK ” SALI ÇEKAJ ” në Zvicër dhe Shoqata kulturore” SALI ÇEKAJ ” në Gjermani, në bashkëpunim të ngushtë më Degen dhe nëndegët e LDK-së për Gjermani.

Jemi optimist që si ç’do herë do i përgjigjeni këtij aksioni për grumbullimin e mjeteve financiare për realizimin e këtij projekti me vlera të mëdha kulturore dhe historike që kushton 18950€. Figura madhore e Heroit Sali Çekaj e meriton këtë, andaj le ta përfundojmë me suksesë edhe këtë obligim që kemi ndaj burrit dhe heroit të madhë Sali Çekaj.”
Albanisch- Deutsch kultur e.v „ Sali Çekaj“
BLZ: DE59 7215 1650 0009 1474 89
BIC: BYLADEM1PAF

Me respekt dhe Zoti ua shpërbleftë.✌️🇦🇱🇽🇰🇺🇸🇩🇪 Deklarimet për pagesa për projektin e muzeut për Sali Çekaj;
Osman Ferizi 200€,

Afrim Mulaj 500€,
Gazmend Dashi 100€,
Skender Gashi 100€
Anton Quni 300€
Naim Haxhijaj 500€
Gjeneral Fadil Hadergjonaj 200€
Agon Arifaj 50€
Zymer Sefaj 100€,
Afrim S. Nuha 50€,
Shaqir Bushati 200€,
Albert Sedaj 100€,

Dr. Frasher Demaj 100€,

Rasim Krasniqi 50€,

Ruzhdi Shehu 100€,

Xhevat Berisha 100€

Smajl H. Gashi- 200€,

Hajzer Gashi 100€,

Nikoll Skeli 200€,

Xhevdet Muriqi 100€,

Lush Cana 200€,

Alban Ibrahim Ukëhaxhaj 200€,

Ladil Lekaj 300€,

Blerim Bajraktaraj 200€,

Gani Hoxha ( CH)100€,

kapiten Ali Krasniqi 50€ (kosovë).
Zoti ua shperblefte, krenar me ju✌️🙏. 20.06.2020. thuhet në shkresën e Osman Ferizit, kryetar i Degës së LDK për Gjermani dërguar redaksisë së portalit  kosovapërsanxhakun.org