PRESIDENTI ERDOAN DËRGON NDIHMA PËR SANXHKUN

erdogan

Në seancën e djeshme të Këshillit të Ministrave, Presidenti i Republikës së Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan, shprehu interes të veçantë për situatën në Novi Pazar dhe Sanxhak.


Ksbineti i Presidentit Erdogan njoftoi dje Presidentin e Këshillit Komb;tar Boshnjak dr. Jasmina Curiq se Erdogan tashm; ka dhënë urdhër që urgjentisht t’i sigurohet Sanxhakut të gjitha ndihma e nevojshme mjekësore.
Qzsh sot në në aeroportin e Kraljevo pritet arritja e avionit me ndihma të domosdoshme shëndetësore.
Ditë më parë , Këshilli Kombëtar Boshnjak kërkoi ndihmë nga Presidenti Erdogan, duke pasur parasysh situatën alarmante në të cilën gjendeshin institucionet e kujdesit shëndetësor në Novi Pazar.