Për vdekjen e babait ngushllohet Prof dr. N. Scaldaferri

Nicola Scaldaferri

“Kosova për Sanxhakun” ngushllon prof dr. Nicola Scadaferrin për vdekjen e babait

Shumë i nderuar Profesor Nicola Scaldaferri, me pikëllim të thellë e morëm lajmin në Prishtinë për vdekjen e babait tuaj, pasardhës i brezave të ndritshëm të arbëreshëve tanë në Itali.

Në emër të Shoqatës Kosova për Sanxhakun, ku keni dhënë kontribut shumë të çmuar për lahutarët e asaj krahine të Kosovës dikur, ju shpreshim ngushëllimet tona më të sinqerta Juve dhe familjes tuaj të nderuar. I lehtë i qoftë dheu i vendlindjes shumëshekullore arbëreshe!

Për Shoqatën Kosova për Sanxhakun, Ismet Azizi, kryetar, Prishtinë, më 8 korrik 2021