Monthly Archives: Mars 2016

Sadriu: Shqiptarët e Luginës kanë obligim moral e kombëtar të mbështesin Zukorliqin

kujtim-2

Në Novi Pazar, BDZ Sanxhak dhe Qendra për hulumtim dhe monitorim nga Presheva kanë nënshkruar marrëveshje për mbështetje të listës Muamer Zukorliq – PËR PAJTIM, ka njoftuar sandzakpress.net, percjell Titulli.com.

Shpërngulja e shqiptarëve nga Plava dhe Gucia (Video)

gucia

Gucia ka dhënë   2.145 njerz me  kualifikim superior,  25 doktor shkencash, 30 magjistra, 5 gjeneral, 15 kolonel, 10 nënkolonel, më tepër se 10 majora, 4 pashallar. Këto janë të dhëna impozante. Ky vendbanim i vogël dikur  nuk ka qenë kaq i vogël, por mjaft i madh. Por Gucia sot është një “kasaba”, nga nji qytetëz e njohur , (Riza  Gruda).

BDB ( BDZ)- fton këshilltarët e PAD-it ( SDA) ta ndryshojnë qeverinë e tyre në Novi Pazar me qëllim të zhvillimit të zgjedhje të drejta

bdz-sda

 

 

Klubi  i Këshilltarëve  të Bashkësisë Demokratike  Boshnjake të Sanxhakut  në kuvendin e Novi Pazarit fton Partinë e Veprimit Demokratik të Sanxhakut dhe të partitë  të tjera opozitare dhe grupet tjera  të bashkohen rreth një qëllimi të përbashkët ndryshimin e qeverisë ( së minstrit serb Rasim Lajiq v.j.) në Novi Pazar.