Urim me rastin e të muajit të Ramazanit

Logoja (finale)

 

“Me rastin e fillimit të muajit të Shenjtë të Ramazanit, muajit më të rëndësishëm për besimtarët myslimanë, na lejoni t’ju shpreh urimet me të sinqerta  “Kosova për Sanxhakun”.

 

“Muaji i Shenjtë i Ramazanit le të na shërbej për t’a kuptuar më mirë njëri-tjetrin, për të dëshmuar edhe një herë para botës, kulturën dhe tolerancën tonë të mirë nder fetare. Muaji i Ramazanit, është muaji i Shenjtë për të gjithë myslimanet. Urojmë që ky muaj, t’ju sjellë paqe dhe harmoni për familjet tuaja”,