Dr. Uglanin, me bashkëpunëtor në tetrin kombëtar, ngushëlloi familjen Demaçi

libr i zis Demaq

 

 

Me rastin e vdekjes së Ademi Demaçit, kryetari i Këshillit Kombëtar të Boshnjakëve dr. Sulejman Uglanin ngushëlloi   familjen, dhe u shënua në librin e zisë në Tetarin Kombëtar.

“Në emër të Këshillit Kombëtar Boshnjak dhe në emrin tim personal i bashkohem  dhimbjeve  tuaja   për vdekjen e Adem Demaçit, zoti ju lasht shëndosh”, iu tha familjarëve, miqve dhe shokëve të të ndjerit.

“Adem Demaçi ishte një njeri i madh dhe një luftëtar i madh për mbrojtjen e të drejtave të shqiptarëve dhe pavarësinë e Kosovës.

Republika e Kosovës dhe të gjithë qytetarët e saj kanë borxh ti  falënderohen , besnikërisë dhe luftës së tij për bekimet e paqes dhe lirisë të cilën e gëzon sot” shkroi në mes tjerash në librin ezisë Dr. Sulejman Uglanin.

IMG_9725

Për ngushllime , z. Uglanin e shoqëruan edhe  Porf. Dr. R. Shkrijel,  Prof Dr. Mekiq, M. Hajdinoviq, Prof. Dr. Nexhmedin Spahiu dhe  kryetari i shoqatës “Kosova për Sanxhakun “,  Ismet Azizi.