Tribunë të hapur me temën “ Sanxhaku dhe raportet Kosovë-Bosnje Hercegovinë”

Logoja (finale)

Të nderuara qytetarë dhe media, ju njoftojmë se  në Qendrën e Kulturës “ Rexhep Mitrovica” në Mitrovicë, të merkurën më   2.12. 2015 në ora 14.00,  Komuna e Mitrovicës në bashkëpunim  me  OJQ “ Kosova për Sanxhakun”, organizon . 

Musafir i ftuar në këtë tribunë do të jetë Rektori i Universitetit të Tuzllës Prof. Dr. Enver Haliloviq.

 

Me rrespekt org. ” Kosova për Sanxhakun”

Ismet Azizi