Daily Archives: 11 Mars, 2017

Konferenca: “Bashkëpunimi mes komunave”

Konferenca ne Mitrovice

Në Mitrovicë ‘RTV Mitrovica’ dhe ‘TV Mir’ nga Leposaviqi, kanw  organizuar Konferencën “Bashkëpunimi mes komunave”  në të cilën kanë marrë pjesë ambasadorë të ndryshëm dhe kryetarë shqiptarë e serbë të komunave të Kosovës.