Daily Archives: 21 Korrik, 2017

Spitali i Novi Pazarit i ngritur mbi varreza masive të shqiptarëve dhe boshnjakëve?   

varr

Në reparti i pulmologjistëtë  siptalit të Novi Pazarit  vazhdojnë punët në renovimin e këtij objekti. Përshkak se në  repart ka munguar lifti  është gropuar për ndërtimin e të njejtit.  Me këtë rast në një thellësi prej 1.5 metër thellësi është gjetur varreza me mbetjet mortore . 

Qytetarët e Novi Pazarit kërkojnë ngritjen e qendrës përkujtimore në Haxhet (video)

grobnica-hadzet-696x469

 

Gjetjet e mbetjeve mortore pran objektit të shërbimit Emergjent në Novi Pazar për çdo ditë është temë aktuale.