Monthly Archives: Mars 2018

‘Serbët duhet ta kuptojnë, Kosova është e shqiptarëve dhe se ushtria nuk është kërcënim’

amba
Ambasadori amerikan në Beograd, Kyle Scott, ka deklaruar se Kosova me gjenerata të tëra ka shumicën shqiptare e jo serbe, dhe se sipas tij, shumica e popullit shqiptar ka kërkuar dhe ka luftuar për pavarësi nga Serbia.

Partia e Aksionit Demokratik (SDA) e Sanxhaku kundërshton ftesat dhe sistemimin e boshnjakëve në forcat rezervë të ushtrisë serbe dhe pjesëmarrjen e tyre në stërvitjet ushtarake!

SDA

 

Me rastin e ftesave të shpeshta të boshnjakëve të  Sanxhakut për sistemimin e tyre  në forcat rezervë të ushtrisë serbe dhe pjesëmarrjen e tyre e në stërvitjet ushtarake, Partia e Aksionit Demokratik (SDA) e Sanxhakut ka mbajtur  një konferencë për shtyp.

Dokumentar për Adem Jasharin nga Tv AL JAZEERA

BIK-u i reagon myftiut të Beogradit i cili tha se Kosova është djep i Serbisë

jusufspahiq

Bashkësia Islame e Kosovës përmes një reagimi ka dënuar deklaratat e myftiut të Beogradit, Mustafa Jusufspahiq, i cili tha se Kosova është djep i Serbisë dhe pjesë e saj.

Religjioni në shërbim të politikës – Myftiu i Beogradit e quan Kosovën djep të Serbisë

jusufspahiq

 Myftiu politik i Beogradit, Mustafa Jusufspahiq është shprehur se Kosova është “djepi i Serbisë”, teksa ka thënë se nuk i pëlqen të ndahet Serbia nga Kosova.