Monthly Archives: Prill 2018

Gjurmë Shqiptare: Albanski plemiči Kopra (Slovenian Subtitles)

Seancë solemne e KKB me rastin e 5 prillit Ditës së Rinisë në Sanxhak

2018-04-05-Svecana-Sjednica-S-Mesic-10-1024x678

 

Këshilli Kombëtar Boshnjak mbajti  seancë solemne  me rastin e Ditës së Rinisë në të cilën mysafir special ishte një mik i madh i Sanxhakut, Z. Stjepan Mesiq, presidenti kroat për dy mandate nga viti 2000 deri në 2010 dhe presidenti i fundit i ish-Republikës Socialiste Federative të Jugosllavisë .

Masakra në Rozhajë, Mali i Zi

Vajza shqiptare Sibela Alimovska, që po lufton për Manastirin (VIDEO)

Sibela-Alimovska-LajmTV--640x360

Pak shpresë dhe optimizëm lidhur me fatin e shqiptarisë në Manastir ka kthyer shoqata joqeveritare me emrin simbolik “22 nëntori”,shoqata udhëhiqet nga aktivistja e sektorit civil në këtë qytet, Sibela Alimovska..Për dallim prej shumë bashkëmoshatarëve të saj nga Manastiri, që vendosin të migrojnë në Amerikë dhe Australi, Sibela ka vendosur të qëndrojë në qytetin e të parëve.