Monthly Archives: Mars 2019

Haradinaj, mesazh boshnjakëve të Kosovës: Së shpejti zgjidhim mosmarrëveshjet me Serbinë

ramush-haradinaj

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj tha se ai beson që vështirësitë e Kosovës me Serbinë së shpejti do të zgjidhen dhe se taksa 100 përqind  mbi importin e mallrave nga Bosnja nuk ka për qëllim dëmtimin e qytetarëve të këtij vendi.

 

 

Festa pas fitores të “Forumit Shqiptar” – Fjalimet e liderëve të koalicionit (video)

Jozyrtarisht mësojmë se Kryetari i Komisionit Komunal Zgjedhor Shtjefën Ujkiq ende nuk i ka nënshkruar rezultatet e zgjedhjeve, në të cilat ka fituar Forumi Shqiptar.

Arsyet e mos-nënshkrimit ende nuk janë të njohura.

Ndërkohë qindra qytetarë janë bashkuar pranë Qendrës së KKZ-së.

 

 

/MALESIA.ORG/

Në Malësi unifikimi i votes shqiptare është më së i nevojshem

tuzi

Bashkimi i subjekteve politike shqiptare në ” Forumin shqiptare” në Malësi ka kanalizuar interesat e shqiptarëve për një të ardhme më të lumtur në Komunën e Tuzit. Është dashur një kohë e gjatë që ne të kuptojmë se vetem uniteti na shpëton nga e keqja e madhe, asimilimi, diskriminimi dhe dhunimi institucional i qeverisjes joshqiptare aty.