Monthly Archives: Mars 2020

Admir Muratoviq   për  “ Albanizacija” e  Sanxhakut!

uglanin në munih

 

Amza boshnjake ka kërkuar tërheqjen e Uglanin nga udhëheqja e KNB për shkak se mbështetë “shqiptarizimin”

Zgjedhjet në Serbi nxisin përçarjet në Sanxhak!

Debati ne Gjermani

 

Matica Boshnjake e Zukorliqit motër me Maticën serbe të Vuçiqit
Janë kundër “shqiptarizimit” të shqiptarëve në Sanxhak, por jo kundër serbizimit të tyre.

 

 Sa po ofrohen zgjedhjet në Serbi, rriten tensionet  në Sanxhak!

Solakovc

 

Për deri sa  partitë shqiptare  në Luginë të Preshevës  janë unifikuar dhe po bëjnë përgatitje serioze  për të dal  me listë unike  për zgjedhjet parlamentare në Serbi, Sanxhaku po vlon nga ndarjet dhe urrejtjet ndërpartiake.