Video ekskluzive: Pamje filmike nga Kosova në vitin 1933

Pamje filmike nga Kosova në vitin 1933

Për herë të parë publikohet një video të rrallë dhe unike e realizuar në vitin 1933, në qytetin e Pejës.

Pamjet e rralla filmike janë realizur nga disa studius gjerman të cilët kishin vizituar Kosovën, në vitin 1933. Në video shihet qyteti i Pejës, Gryka e Rugovës si dhe qendra apo tregu i Pejës në atë kohë.

Për më shumë shikojeni videon se si ishte Kosova në vitin 1933: